WebDesign SEO og salg
 

Video Markedsførings System giver dig mere salg

Video MarkedsføringVideo Markedsførings System er et effektivt værktøj hvor du let kan lave videoer der hjælper dig med at få et bedre salg. Folk vil gerne købe fra dig hvis de kender dig og ved hvad du står for. På denne måde kan videoer hjælpe dig til mere salg fra din hjemmeside

Når du opnår al den viden som vort Video Markedsførings System giver dig, behøver du ikke længere blot at forestille dig hvad du eventuelt kunne sælge, men du oplever hvordan videoer giver dig et bedre forhold til dine kunder, der stoler på dig og køber dine produkter.

Med videoer vil du kunne opleve at du bedre kan formidle dit budskab på en mere troværdig måde, og derfor opnå mere salg. Det er de fordele og resultater du opnår med video markedsføring.

Video Markedsførings System Program

Video Markedsførings System er fremstillet med tanke på den mindre virksomhed, der har en vis rutine i almindelig markedsføring af sin forretning, og som er parat til at lære nye tiltag med nye metoder indenfor markedsføring, og kan høste de mange fordele som video markedsføring giver i forretningen.

Se eksempler på de forskellige metoder: 1. Interview - 2. Produktpræsentation - 3. Manualer [Lær at lave interviews som dette..!] [Lær at lave præsentationer som denne..!] [Lær at lave manualer som denne..!]

Med video markedsføring kommer du på forkant med díne kunder.

Det foregår i 4 enkle trin.

TRIN 1: Sammen finder vi det budskab din video skal fortælle.

TRIN 2: Vi laver en komplet drejebog for din video

TRIN 3: Vi arrangerer optagelse af video og komplet professionel klipning af video

TRIN 4: Vi arrangerer at din video uploades til din hjemmeside, YouTube og andre online websider. - Vi optimerer din video så den kommer op på Google og andre søgemaskiner.

VIDEO PAKKE 1 Video baseret på en interview situation, produkt præsentation eller lignende situation, hvor det er dig som taler på videoen. Videoen kan have en længde på 1 - 3 minutter, og er komplet med professionel filmoptagelse, redigering, dit eget logo og intro musik, alt præsenteret professionelt, og komplet uploadet til din hjemmeside og/eller på YouTube eller lignende.

VIDEO PAKKE 1 leveres for kun kr. 2495,-

VIDEO PAKKE 1 i en light version på max 2 minutter og med max 10 klip leveres for kun kr. 1995,-

VIDEO PAKKE 2 Video baseret på en interview situation, produkt præsentation eller lignende situation, hvor det er dig som taler på videoen, eller med professionel stemme. Videoen kan have en længde på 2 - 4 minutter, og er komplet med professionel filmoptagelse, redigering, dit eget logo og intro musik, alt præsenteret professionelt, og komplet uploadet til din hjemmeside og/eller på YouTube eller lignende.

VIDEO PAKKE 2 leveres for kun kr. 4495,- Bestil din Video Pakke her... info@pancony.dk

Hør hvad andre siger:

Video fra Pancony har hjulpet os til et bedre resultat. Vi oplever at videoer leveret af Pancony altid virker og vi har Pancony som fast leverandør og har været meget tilfredse med samarbejdet. Videoer som optimerer og leverer resultater til vores website giver os en mere effektiv hjemmeside.Vi bliver ofte forbløffet over de gode ideer til bedre effektivitet som vi gang på gang præsenteres for. Video fra Pancony gavner altid vores resultater og dermed vores bundlinje.
    - Nyhedscentrum.dk

________________________


Videokursus – Optimer dit online salg

Videokursus og optimering online – afholdes som workshop i vore kursuslokaler i Nyborg.
Du opnår en god viden om, hvordan videoer fra Pancony kan booste salget, få flere besøgende på din hjemmeside og få flere tilfredse, betalende kunder.
Det fungerer på en måde, at du selv arbejder med video på dine hjemmesider og lærer hvilke tiltag, der skal til, for at du får meget bedre indtjening online.
Vi vil vise dig et komplet system, der gennem en trin-for-trin process leder dig til de tiltag, der får din webside til at virke og sælge bedre, end den gør på nuværende tidspunkt. Vores store viden på området bliver på denne måde overført til dig, og du får det fulde udbytte af resultaterne.
Videokursus og fremstilling af gode videoer giver dig mere salg

_______________________


Vil du vide mere?

Vort team har gennem de seneste 15 år implementeret forretninger, boostet dem og bragt dem frem til et større salg.
Derfor var det naturligt for os, at vi nu har gjort dette område til vort speciale.
Vi har nu et team, der har som eneste opgave at gennemtænke din forretnings idé og implementere din unikke berettigelse på et marked, der de seneste år er blevet betydeligt sværere at trænge igennem og opnå en succesfuld forretning.
Vort team er eksperter i at analysere din virksomhed og dermed rådgive dig om alle dine vækstmuligheder.

Giv os et kald eller send en email Så kan vi tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig og netop dine specielle udfordringer og problemer.
Kontakt vort team, der hjælper dig

_______________________


Book et uforpligtende møde

Kontakt os

        Send en email til: info@pancony.dk

Pancony      
Lindholm Havnevej 29
5800 Nyborg

Email:info@pancony.dk