MOBIL SIDE
      Pancony
            Uge 47 Iværksætter uge - Styrk din forretning
      Home            

Iværksætteruge med tips til at styrke din online webside hvor vi kan tilbyde at optimere din forretning med mere online trafik og en effektiv SEO optimering. Vor Salgs Ekspert kan nu optimere din webside så du får meget mere salg.


UGE 47  
 
 

Uge 47 Iværksætter uge Fyn

I Uge 47 Iværksætter kan få tips og viden.

Find de Iværksætterkurser du vil deltage i:


SEO Optimering - Dette kursus er afholdt

SEO Optimering hvor du lærer hvordan du på en simpel og let måde får din hjemmeside eller webshop på Google side 1. Og beholder den der. Det er basis søgemaskineoptimering hvor vi inddrager din egen hjemmeside, og arbejder med den. Hvis du tager en laptop med kan du også selv arbejde med din hjemmeside.


Markedsføring Website - Dette kursus er afholdt

Markedsføring Website er et system som du lærer, og som viser dig hvilke systemer og tekster der sælger på din hjemmeside. Her lærer du hvordan du kan maksimere din indtjening med gode tekster og grafik.


Online Empire med Wordpress - Dette kursus er afholdt

Online Empire med Wordpress viser dig på en effektiv måde hvordan det gratis CMS system Wordpress kan anvendes til at bygge dit helt eget "Online Empire" der kan anvendes til effektivt at sælge forskellige produkter fra. Du ser muligheder som kun meget få kender.


Maksimer din online indtjening - Dette kursus er afholdt

Maksimer din online indtjening med et system der effektivt kan opspore alle de svage steder der er på din hjemmeside og Webshop. Når man arbejder med et system til at forbedre hjemmesiden, opnår man resultater man end ikke kunne drømmeom. Kurset er en del af vort MaksimerWeb system, du her stifter bekendskab med.Skriv navn, email og telefon og tilmeld dig her:

Fornavn - Efternavn (Krævet):

E-mail (Krævet):

Telefon

Gade - nr

Postnr - by

Send din besked her.

Alle kurser foregår i vore konferencelokaler på Lindholm Havnevej 29 5800 Nyborg

Konferencelokale på 2. sal

Se Kort over området.
Copyright © Pancony. Pancony WebDesign

Få et Effektivt salg og læs mere om Artikler om finansiering af salg fra din hjemmeside.