WebDesign SEO og salg
 

SEO TeksterSEO Tekster giver topplacering på Google

SEO tekster er nogle vigtige elementer på din webside. Gode SEO tekster er ofte meget vigtigere end man forestiller sig, men har man gode tekster, der samtidigt er SEO optimerede, kan man let opnå en topplacering på Google og andre søgemaskiner, på udvalgte søgeord.

SEO analyser er et af vore specialer hvor vi kan tilbyde at lave en SEO-analyse af, hvilke søgeord der passer bedst til din forretning, og sørge for at det er din hjemmeside der bliver fundet på Google. Vi finder frem til netop de søgeord som der er flest søgninger på i din branche, og holder dem op mod indholdet af tekster på din hjemmeside. SEO tekster er tekster, der er skrevet af vore højt kvalificerede folk, der ofte har en faglig tilknytning til netop din branche, eller en der er relateret til den.

Vi vil derefter hjælpe dig med at finde netop de søgeord, som det bedst vil kunne betale sig for dig at anvende. Dine søgeord afhænger både af din specifikke branche, og hvor stor konkurrence, der er på de forskellige brancherelaterede søgeord for netop din branche.

Vi skriver ikke bare standard SEO tekster, men skriver dem, som er tilpasset til din egen forretning. Vi vil gennem en analyse af din forretning finde ud af, hvad der skal skrives i dine SEO optimerede tekster. Du får selvfølgelig mulighed for selv at give et kvalificeret feedback undervejs, som vi vil tilpasse hele SEO strategien til.

Salg af SEO

Med salg af SEO sørger vi for at du altid bliver hørt og forstået, så vi finder den rette kombination af søgeord og søgestrategi for din forretning og din hjemmeside. Vi sikrer os også at indholdet i SEO-teksterne og SEO søgeord bliver optimerede, og samtidig matcher dig og din virksomhed sprogligt.

Vi sørger også for at de optimerede SEO-tekster falder ind i det sprog og tone som du har på din hjemmeside, således at din hjemmeside bliver matchet til den kundegruppe, som du henvender dig til. Med vore SEO optimerede tekster vil din hjemmeside både blive tilpasset din kundegruppe, og blive læst af Google og de andre søgemaskiner. På denne måde kombineres en top placering på Google, med et godt salg fra din hjemmeside.

Salg af SEO og SEO tekster

Vore priser på seriøse SEO-optimerede tekster tilpasses til din SEO opgave.

Det skal også nævnes at SEO tekster ofte er meget langtidsholdbare. I modsætning til Google annoncering der er væk i samme sekund folk klikker, ja, så er SEO tekster noget der ofte holder i mange år efter de er skrevet. Vi har eksempler på SEO tekster der selv efter 8 år bringer kunder i butikken hos en af vore kunder. SEO tekster er altså en investering der betaler sig tilbage mange gange, år efter år.

Ved salg af SEO har vi for eksempel en fast standard pakke på 3 SEO-tekster til 3.900 kroner. Hvis du ønsker at få hjælp til nogle dybdegående valg af komplicerede søgeord til dine SEO-tekster, ligger prisniveauet på 4.900 kroner i alt. – priser eks moms.

Dersom du bestiller flere tekster til SEO optimering, kan du få et tilbud der kan give dig en mere fordelagtig prisstruktur.

Ligeledes, hvis du laver faste måneds eller årsaftaler, vil vi kunne give et godt tilbud på dine SEO optimerede tekster. Hvis vi skal gennemskrive og optimere hele din hjemmeside til en god placering på Google med SEO optimerede tekster, kan du få et godt tilbud der afhænger af din hjemmeside og din strategi.

Dersom du selv gerne vil lære at skrive gode SEO-tekster, kan vi tilbyde et komplet kursus i SEO Optimerede tekster, og salgsstrategi for din hjemmeside.

Se mere under Kurser i SEO Optimering.

 


________________________


Vil du vide mere?

Vort team har gennem de seneste 15 år implementeret forretninger, boostet dem og bragt dem frem til et større salg.
Derfor var det naturligt for os, at vi nu har gjort dette område til vort speciale.
Vi har nu et team, der har som eneste opgave at gennemtænke din forretnings idé og implementere din unikke berettigelse på et marked, der de seneste år er blevet betydeligt sværere at trænge igennem og opnå en succesfuld forretning.
Vort team er eksperter i at analysere din virksomhed og dermed rådgive dig om alle dine vækstmuligheder.

Giv os et kald eller send en email Så kan vi tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig og netop dine specielle udfordringer og problemer.
Kontakt vort team, der hjælper dig

_______________________


Book et uforpligtende møde

Kontakt os

        Send en email til: info@pancony.dk

Pancony      
Lindholm Havnevej 29
5800 Nyborg


Email:info@pancony.dk