WebDesign SEO og salg
 

LinkedIn giver dig mere salg

LinkedIn MarkedsføringLinkedIn Markedsførings System er et effektivt værktøj hvor du har nemt ved at lave de tiltag på LinkedIn der hjælper dig med at få et bedre salg. Folk vil gerne købe fra dig hvis de kender dig og ved hvad du står for. På denne måde kan LinkedIn hjælpe dig til mere salg fra din hjemmeside

Når du opnår al den viden som vort LinkedIn Markedsførings System giver dig, er det ikke længere nok blot at forestille dig hvad du eventuelt kunne sælge, men du oplever hvordan LinkedIn giver dig et bedre forhold til dine kunder, der stoler på dig og køber dine produkter.

Med LinkedIn vil du kunne opleve at du bedre kan formidle dit budskab på en mere troværdig måde, og derfor opnå mere salg. Det er de fordele og resultater du opnår med LinkedIn markedsføring.

Med LinkedIn markedsføring kommer du på forkant med díne kunder.

Det foregår i 4 enkle trin.

TRIN 1: Sammen finder vi det budskab du skal fortælle.

TRIN 2: Vi laver en komplet drejebog for din kampagne

TRIN 3: Vi leverer komplet professionel rådgivning så din kampagne lykkes.

LinkedIn PAKKE 1 leveres for kun kr. 4995,- Bestil din LinkedIn Pakke her... info@pancony.dk eller ring 53132670

Hør hvad andre siger:

LinkedIn kursus fra Pancony har hjulpet os til et bedre resultat. Vi oplever at LinkedIn kurset leveret af Pancony altid virker og vi har Pancony som fast leverandør til vore kampagner og har været meget tilfredse med samarbejdet. LinkedIn kampagne fra Pancony gavner altid vores resultater og dermed vores bundlinje.
    - Nyhedscentrum.dk

________________________


LinkedInkursus – Optimer dit online salg

LinkedInkursus og optimering online – afholdes som workshop i vore kursuslokaler i Nyborg.
Du opnår en god viden om, hvordan LinkedIn kan booste salget, få flere besøgende på din hjemmeside og få flere tilfredse, betalende kunder.
Det fungerer på en måde, at du selv arbejder med LinkedIn på dine hjemmesider og lærer hvilke tiltag, der skal til, for at du får meget bedre indtjening online.
Vi vil vise dig et komplet system, der gennem en trin-for-trin process leder dig til de tiltag, der får din webside til at virke og sælge bedre, end den gør på nuværende tidspunkt. Vores store viden på området bliver på denne måde overført til dig, og du får det fulde udbytte af resultaterne.

LinkedIn kursus 21 leveres for kun kr. 8995,- Bestil din LinkedIn kursuspakke her... info@pancony.dk eller ring 53132670
Videokursus og fremstilling af gode videoer giver dig mere salg

_______________________


Vil du vide mere?

Vort team har gennem de seneste 15 år implementeret forretninger, boostet dem og bragt dem frem til et større salg.
Derfor var det naturligt for os, at vi nu har gjort dette område til vort speciale.
Vi har nu et team, der har som eneste opgave at gennemtænke din forretnings idé og implementere din unikke berettigelse på et marked, der de seneste år er blevet betydeligt sværere at trænge igennem og opnå en succesfuld forretning.
Vort team er eksperter i at analysere din virksomhed og dermed rådgive dig om alle dine vækstmuligheder.

Giv os et kald eller send en email Så kan vi tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig og netop dine specielle udfordringer og problemer.
Kontakt vort team, der hjælper dig

_______________________


Book et uforpligtende møde

Kontakt os

        Send en email til: info@pancony.dk

Pancony      
Lindholm Havnevej 29
5800 Nyborg


Email:info@pancony.dk