WebDesign SEO og salg
 

LinkbuildingLinkbuilding giver topplacering på Google

Linkbuilding er nogle vigtige elementer på din webside. Gode Linkbuilding links er ofte meget vigtigere end man forestiller sig, men har man gode ankertekster, der samtidigt er SEO optimerede, kan man let opnå en topplacering på Google og andre søgemaskiner, med de udvalgte søgeord.

Oplev selv en effektiv linkbuilding på din webside. Vore Linkpakker fås til rimelige priser fra kr: 1995,-

Husk på at gode links er vigtigte for at du opnåt en god placering på Google - Se vores tilbud på Linkpakker her.

Vi har 3 forskellige løsninger som passer til langt de fleste websites. Hurtigt & nemt.

SEO analyser med måling af behov for linkbuilding er et af vore specialer hvor vi kan tilbyde at lave en SEO-analyse af, hvilke søgeord der passer bedst til din forretning, og sørge for at det er din hjemmeside der bliver fundet på Google.

Vi finder frem til netop de søgeord og links som der er flest søgninger på i din branche, og holder dem op mod indholdet af link og tekster på din hjemmeside. Linkbuilding med passende ankertekster, er skrevet af vore højt kvalificerede folk, der ofte har en faglig tilknytning til netop din branche, eller en der er relateret til den.

Vi vil derefter hjælpe dig med at finde netop de link og ankertekster med udvalgte søgeord, som det bedst vil kunne betale sig for dig at anvende. Dine søgeord og ankertekster i dine links afhænger både af din specifikke branche, og hvor stor konkurrence, der er på de forskellige brancherelaterede søgeord for netop din branche.

Vi laver ikke bare standard Linkbuilding, men udformer dine links med tekster der er tilpasset til din egen forretning. Vi vil gennem en analyse af din forretning finde ud af, hvad der skal skrives i dine SEO optimerede tekster og links. Du får selvfølgelig mulighed for selv at give et kvalificeret feedback undervejs, som vi vil tilpasse hele SEO strategien til.Salg af SEO og Linkbuilding

Vore priser på seriøse SEO-optimerede ankertekster og links tilpasses til din SEO opgave.

Det skal også nævnes at Linkbuilding ofte er meget langtidsholdbare. I modsætning til Google annoncering der er væk i samme sekund folk klikker, ja, så er Linkbuilding noget der ofte holder i mange år efter de er skrevet. Vi har eksempler på Linkbuilding der selv efter 8 år bringer kunder i butikken hos en af vore kunder. Linkbuilding er altså en investering der betaler sig tilbage mange gange, år efter år.

Dersom du bestiller faste måneds eller årsaftaler, vil vi kunne give et godt tilbud på din linkbuilding. Hvis vi skal gennemskrive og optimere hele din hjemmeside til en god placering på Google med links og SEO optimerede tekster, kan du få et godt tilbud der afhænger af din hjemmeside og din strategi.


Kontakt os for et tilbud på professionel linkbuilding.

Email:info@pancony.dk mærket linkbuilding. .

 


________________________


Vil du vide mere?

Vort team har gennem de seneste 15 år implementeret forretninger, boostet dem og bragt dem frem til et større salg.
Derfor var det naturligt for os, at vi nu har gjort dette område til vort speciale.
Vi har nu et team, der har som eneste opgave at gennemtænke din forretnings idé og implementere din unikke berettigelse på et marked, der de seneste år er blevet betydeligt sværere at trænge igennem og opnå en succesfuld forretning.
Vort team er eksperter i at analysere din virksomhed og dermed rådgive dig om alle dine vækstmuligheder.

Giv os et kald eller send en email Så kan vi tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig og netop dine specielle udfordringer og problemer.
Kontakt vort team, der hjælper dig

_______________________


Book et uforpligtende møde

Kontakt os

        Send en email til: info@pancony.dk

Pancony      
Lindholm Havnevej 31
5800 Nyborg


Email:info@pancony.dk