WebDesign SEO og salg
 

Det siger kunderneSEO giver mig meget mere trafik til min hjemmeside..!

Jeg henvendte mig til Pancony for at få min hjemmeside optimeret, og der fik jeg lavet SEO optimering, der gav mig en komplet optimering af min hjemmeside. Nu har jeg meget bedre indtjening..!
- Linda C.


Pancony Salgsoptimering virker godt for mig.

Med en Pancony Salgsoptimering fik jeg omsider min hjemmeside til at tjene de penge jeg længe har ønsket mig. Jeg var gået helt i ståmed mit salg, men nu kører det igen for mig. Takket være min nye optimerede webside.
- Carsten Hansen


Min hjemmeside sælger meget bedre efter den er optimeret af Pancony.

Jeg har kun hørt godt om optimering fra Pancony. Jeg fik således omsider min hjemmeside til at arbejde for mig og dermed kan jeg tjene de penge jeg ønsker. - Jeg havde ellers forsøgt alt selv, men blot nogle få dage efter at Pancony startede med optimering fik jeg de første resultater fra min optimerede side.
- Kirsten Jensen


Jeg var så træt af min dårlige hjemmeside.

Jeg var simpelthen bare træt af, at min hjemmeside ikke leverede det salg, og skaffede de kunder, jeg gerne ville have. Så hørte jeg om hvordan man kunne få hjemmesiden optimeret og jeg ville gerne afprøve det. Nu med en komplet optimering af Pancony.dk har jeg igen fået troen på, at jeg kan tjene gode penge med min hjemmeside.
- Hanne Andersen
Er du nyetableret med en virksomhed, eller har du en etableret virksomhed med en utilfredsstillende indtjening gennem flere år, er det vigtigt, at få din virksomhed optimeret så den fungerer effektivt med stor online synlighed, der giver dig den indtjening som du forventer.

Maksimerer din hjemmeside med SEO og opnå muligheder for større vækst, der gør den klar til en god forretning..!


________________________


LinkedInkursus – Optimer dit online salg

LinkedInkursus og optimering online – afholdes som workshop i vore kursuslokaler i Nyborg.
Du opnår en god viden om, hvordan LinkedIn kan booste salget, få flere besøgende på din hjemmeside og få flere tilfredse, betalende kunder.
Det fungerer på en måde, at du selv arbejder med LinkedIn på dine hjemmesider og lærer hvilke tiltag, der skal til, for at du får meget bedre indtjening online.
Vi vil vise dig et komplet system, der gennem en trin-for-trin process leder dig til de tiltag, der får din webside til at virke og sælge bedre, end den gør på nuværende tidspunkt. Vores store viden på området bliver på denne måde overført til dig, og du får det fulde udbytte af resultaterne.

LinkedIn kursus 21 leveres for kun kr. 8995,- Bestil din LinkedIn kursuspakke her... info@pancony.dk eller ring 53132670
Videokursus og fremstilling af gode videoer giver dig mere salg

_______________________


Vil du vide mere?

Vort team har gennem de seneste 15 år implementeret forretninger, boostet dem og bragt dem frem til et større salg.
Derfor var det naturligt for os, at vi nu har gjort dette område til vort speciale.
Vi har nu et team, der har som eneste opgave at gennemtænke din forretnings idé og implementere din unikke berettigelse på et marked, der de seneste år er blevet betydeligt sværere at trænge igennem og opnå en succesfuld forretning.
Vort team er eksperter i at analysere din virksomhed og dermed rådgive dig om alle dine vækstmuligheder.

Giv os et kald eller send en email Så kan vi tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig og netop dine specielle udfordringer og problemer.
Kontakt vort team, der hjælper dig

_______________________


Book et uforpligtende møde

Kontakt os

        Send en email til: info@pancony.dk

Pancony      
Lindholm Havnevej 29
5800 Nyborg


Email:info@pancony.dk