Video

Video Markedsføring

Video markedsførings-system giver dig mere salg

Video Markedsførings-system er et effektivt værktøj, hvor du let kan lave videoer, der hjælper dig med at få et bedre salg fra din hjemmeside. Folk vil gerne købe fra dig, når de kender dig og ved, hvad du står for af gode ting. På denne måde kan videoer hjælpe dig til mere salg fra din hjemmeside.

Når du opnår al den viden som vort Video Markedsførings System giver dig, behøver du ikke længere blot at forestille dig, hvad du eventuelt kunne sælge, men du oplever, hvordan videoer giver dig et bedre forhold til dine kunder, der stoler på dig og køber dine produkter fra din hjemmeside.

Med videoer vil du kunne opleve, at du bedre kan formidle dit budskab på en mere troværdig måde og derfor opnå et større salg. Det er de fordele og resultater du opnår med video-markedsføring.

Video Markedsførings System

Video Markedsførings System er fremstillet med tanke på den mindre virksomhed, der har en vis rutine i almindelig markedsføring af sin forretning, og som er parat til at lære nye tiltag med nye metoder indenfor markedsføring, og kan høste de mange fordele som video markedsføring giver i forretningen.

Se eksempler på de forskellige metoder: 1. Interview – 2. Produktpræsentation – 3. Manualer

Med video markedsføring kan du komme på forkant med dine kunder.

Det foregår i 4 enkle trin:

TRIN 1: Sammen finder vi det budskab din video skal fortælle.

TRIN 2: Vi laver en komplet drejebog for din video.

TRIN 3: Vi arrangerer optagelse af video samt komplet professionel klipning af video.

TRIN 4: Vi arrangerer at din video uploades til din hjemmeside, YouTube og andre online websites.
– Vi optimerer din video så den kommer op på Google og andre søgemaskiner.

VIDEO PAKKE 1: Video baseret på en interview situation, produkt præsentation eller lignende situation, hvor det er dig som taler på videoen. Videoen kan have en længde på 1 – 3 minutter, og er komplet med professionel filmoptagelse, redigering, dit eget logo og intro musik. Alt præsenteret professionelt og komplet uploadet til din hjemmeside og/eller på YouTube eller lignende.

VIDEO PAKKE 1 leveres for kun kr. 2495,-

VIDEO PAKKE 1 i en light version på maks. 2 minutter og med maks. 10 klip leveres for kun kr. 1995,-

VIDEO PAKKE 2: Video baseret på en interview situation, produkt præsentation eller lignende situation, hvor det er dig som taler på videoen eller med professionel stemme. Videoen kan have en længde på 2 – 4 minutter, og er komplet med professionel filmoptagelse, redigering, dit eget logo og intro musik. Alt præsenteret professionelt, og komplet uploadet til din hjemmeside og/eller på YouTube eller lignende.

VIDEO PAKKE 2 leveres for kun kr. 4495,-

Gå videre til næste side