Om os

Vi arbejder med online salg og
effektiv markedsføring

Når vi går ind i et samarbejde omkring online salg fra din optimerede webside –
så er det fordi vi mener, at vi kan gøre en forskel for dig.

Vi interesserer os for, at du får et effektivt salg fra din hjemmeside..!

Vort team har gennem de seneste 10 år implementeret forretninger og bragt dem frem til et større salg. Derfor var det naturligt for os, at vi nu har gjort dette område til vort speciale.

Vi har efterhånden fået samlet et team, der har som eneste opgave at gennemtænke din forretnings idé og implementere din unikke berettigelse på et marked, der de seneste år er blevet betydeligt sværere at trænge igennem og opnå en succesfuld forretning.

Vort team er eksperter i at analysere din virksomhed og dermed rådgive dig om alle dine vækstmuligheder.

Vi sætter en stor ære i at optimere virksomheden for alle de salgsmuligheder, der er for at finde de små hjørner, hvor vi kan optimere din virksomhed.

Vores berettigelse ligger i, at vi maksimerer dine muligheder for vækst på markedet – og gør dig klar til at få en god forretning..!

Pancony er dit personlige reklamebureaue, der vil bringe dine kunder til at handle, og gerne handle stort. Vi holder fokus på salg før branding og prioriterer handling med holdning. Vi fokuserer på at bygge dit brand fra bunden med solide marketingløsninger, der involverer kunder, skaber mere trafik og slutter af med et køb kunden er tilfreds med. Vores fornemmelse for salg gennem alle kanaler giver din kunde en rigtig omnichannel oplevelse.

Hos Pancony tænker vi hele vejen rundt med et 360 graders udsyn, og vores mange års detailerfaring og omnichannel løsninger har trænet os i alle discipliner – Det være sig designudvikling og instore-løsninger til effektiv content marketing, professionelle filmløsninger med eget TV bureau, og succesfulde landsdækkende promotion-kampagner.

Vi binder hele din virksomhed sammen af den gode kommunikationsidé og implementering.

Pancony leverer løsninger med salgsoptimering der får dine kunder til at købe ind.

Vi vil gerne have en personlig relation. Derfor sætter vi gerne et uforpligtende og gratis møde op.

Gå videre til næste side

Du finder os her:

Pancony
Helletoften 14 st tv
5800 Nyborg

+45 53132670
pancony@dk2004.dk

Vores industri- og konferenceafdeling:

Lindholm Havnevej 29, lokale 202
5800 Nyborg