Eventyret Fyn – Fyns Turister mødes nu hos Destination Fyn

Eventyret Fyn giver Turister på Fyn et sted de kan mødes hos Destination Fyn, der er et samarbejde med alle de fynske turistattraktioner og bureauerne i Fyn United som turister på Fyn kan få mulighed for at besøge i Eventyret Fyn.

Hos Destination Fyn og Fyn United har det været  tanken at man kunne skabe en fynsk fortælling, som turister på Fyn og de sydfynske øer få alle de gode oplevelser ud af.

Meningen er at man kan skabe en helt særlig fynsk fortælling der giver turister oplevelsen af  Eventyret Fyn, som vil give turister en hel ny form for oplevelsespakke.

Denne nye oplevelsespakke der findes med navnet Fyn United og Destination Fyn er unik på den måde at folk der i højere grad søger efter det autentiske, originale, og at de ønsker sig oplevelser med nærvær og fællesskab, hvor de selv deltager og er medskabende og aktive.

Denne oplevelse giver Fyn en rigtig god position, for Fyn har rigeligt af historie og eventyr i topklasse. Fyn har også de gode råvarer, Fyn har maritime oplevelser og endelig har Fyn et sundt friluftsliv. Det er den fynske historie som vi skal dele med alle de turister der kommer til Fyn og selv oplever hvad Fyn kan byde på. Fynske oplevelser i en moderne og fremsynet version.

Selve oplevelsen af Fyn som de fynske turister vil få med denne pakke af oplevelser som nu er undervejs vil udvikle sig til det Eventyret Fyn og vil blive tænkt ind i de oplevelser som turister på Fyn kan opleve på egen krop med Odense som centrum for de fynske oplevelser og med  H.C. Andersens der ofte er blevet symboliseret med H.C. Andersens  verdensberømte papirklip.

Fyn er nu blevet en komplet oplevelsespakke med H C Andersen som centrum og omkranset af alle de fynske oplevelser i de smukke fynske landskaber. Alt dette indeholdes i Fyn United og med Destination Fyn som en bærende kraft der nu rummes i en komplet oplevelsespakke Eventyret Fyn for Fynske turister.

Der er nu udviklet et stærkt fynsk netværk der indgår i projektet Destination Fyn, der nu er udviklet til et helt nyt oplevelseskoncept, og tilmed udviklet et fælles brand der hedder Eventyret Fyn. Der bliver nu uddannet ambassadører der skal fremme udvikling af værtsskab og de brede rammer der skal til for at kunne skabe og videreudvikle en levedygtig organisation indenfor Eventyret Fyn.

Eventyret Fyn projektet har fra starten fået en god opbakning fra hele det fynske turismeerhverv. Eventyret Fyn har god deltagelse ved uddannelse og events der skal formidle Eventyret Fyn har været over forventning. Der har nu deltaget mere end 200 virksomheder i et aktivt partnerskab med Eventyret Fyn.

Eventyret Fyn har en helt klar Vision om at Fyn skal blive Nordeuropas foretrukne eventyrlige destination for livsnydere, der rejser for at opleve nye eventyr af høj kvalitet til deres møder og konferencer for erhverv og på deres private ferier.

Eventyret Fyn og tiltaget Destination Fyn har en helt fast rolle der fremover vil være at samle en klynge af innovative parter, der er udviklingsorient og som ønsker at investere i fynske turisme gennem Eventyret Fyn. Klyngen omkring Eventyret Fyn skal derfor nu varetage de forskellige indsatser med en stor forventet værdi for turismeudvikling og drive en god vækst på Fyn i form af markedsføring med kampagner og fokuseret konceptudvikling af Eventyret Fyn.

Pancony kan levere alt kampagnemateriale til Eventyret Fyn – Ring eller email:pancony@dk2004.dk