Effektiv Leder Proces

Effektiv Leder Proces

 
Effektiv Leder Proces er en Diplom Uddannelse baseret på ny forskning fra det kendte Harvard University der udnytter og dyrker hvordan verdens mest succesrige virksomheder har organiseret sig.  Effektiv Leder Proces er baseret på, hvilke ting der adskiller de store og mest succesrige virksomheder, fra de mindre succesrige virksomheder der kun klarer sig middelmådigt.

Effektiv Leder Proces giver dig et ledelsesforløb der er relevant og resultatorienteret, og hvor man lærer begrebet Effektiv Leder Proces, altsammen i grupper med ligesindede ledere.

Effektiv Leder Proces er for dem der har ansvar for at lede sig selv og deres ansatte, både på topleder- og mellemlederniveau.

Effektiv Leder Proces kan anvendes med stor fordel i en hvilken som helst type virksomhed, afdeling eller organisation.

Man kan deltage i Effektiv Leder Proces enten alene eller med dele af eller med hele sin ledergruppe. Hvis man deltager med en ledergruppe, viser vores erfaring, at resultatet bliver bedst, hvis en eller flere fra ledergruppen deltager i Effektiv Leder Proces.

Med Effektiv Leder Proces kan man sikre sig, at de ledere, der skal bringe systemet videre i organisationen, har opnået fuld forståelse af processerne. Med Effektiv Leder Proces kender og accepterer man terminologi og underliggende teorier, hvorved man har sikret sig sine første interne ambassadører allerede under uddannelsesforløbet.

Du vil også få præsentationsmaterialer, digitale værktøjer og skabeloner, som vil gøre dig i stand til at træne dit team videre på en professionel måde, og som samtidig vil hjælpe med til, at systemet faktisk bliver indført og at processen fortsættes. På den måde vil vi sikre dig, at dette kursus ikke bare bliver endnu et kursus du gemmer og glemmer, men et du husker hver gang du ser dit resultat i din virksomhed.

 

Ring 53132670 eller email info@pancony.dk for en introduktion.