Elevate 2013 DK – Brendon Burchard hjemmesider

Brendon Burchard pakke med alle templates

Elevate 2013 DK – få alle web-templates her. Vi var selvfølgelig med på Elevate 2013, og vi har alt materiale fra Brendon Burchard, og vi kan derfor tilbyde at levere det komplette Brendon Burchard hjemmeside system..!

Som en af de få her i Danmark har vi fulgt med i, hvad Brendon Burchard har lavet alle årene. Vi kan derfor levere alt materiale og web-systemer, der har været udgivet fra Brendon.

Med vore website-templates fra Experts Academy får du det komplette 3 step web-system, der har tjent over $4 mio hvert år.
Vi kan også levere og implementere Brendon’s avancerede 7 Step System, der tjener millioner hvert år, og som giver dig de samme muligheder.

Ja, faktisk var vi med, mens systemerne blev udviklet og senere perfektet af Brendon. Så vi har indgående kendskab til de behov, du får med implementeringen af systemerne.

Systemet indeholder alle de back-end features, der sikrer dig, at det virker som planlagt i Experts Academy.

Videoer der er perfekt implementeret, så de passer ind i formaterne. Der er vore videosystemer blandt de absolut bedste, og vi er blandt de få, der kan implementere videoer optimalt.

Det er selvfølgelig synkroniseret med din Facebook konto, så du kan tage dine venner med på dine hjemmesider, og få alle de kommentarer du ønsker dig til dit program.

Skriv dig op her for at høre mere om websites for Experts Academy..!

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din adresse

Emne

Din besked