Bureauet Nyborg for turisme med handel og erhverv

Bureauet Nyborg for turisme med handel og erhverv

Bureauet Nyborg har turisme, handel og erhverv som sit fokusområde og er et initiativ der skal sætte Nyborg og Nyborgs erhverv på verdenskortet. Bureauet Nyborgs erhvervsdel har til formål at skabe Nyborg flere job, skabe en positiv udvikling og sikre, at der bliver ny vækst indenfor Nyborgs handel, turisme og erhverv.

Bureauet Nyborg kan skabe de gode rammer for at man bliver lagt mærke til ude i den store verden. Nyborg skal sættes på verdenskortet, og det vil nu kunne ske med dette nye kombinerede tiltag fra Bureauet Nyborg, hvor man samler hele turisterhvervet op og kombinerer det med, at der skabes et blomstrende erhvervsliv omkring den handel, der skal kunne skabe en helt ny drivkraft for Nyborg som en historisk købstad.

Nyborgs strategiske beliggenhed vil i fremtiden sørge for at der nu sættes en helt ny focus på udviklingen i Nyborg. Med Bureauet Nyborg er der nu skabt et helt nyt center for Nyborg, der kan virke som en kompetent og faglig sparringspartner der gavner Nyborgs erhverv, turisme og handel.

Bureauet Nyborg er stedet hvor du finder en partner der gør at du kan sætte ambitionerne så højt som du selv ønsker det. Bureauet Nyborg har som opgave at være den der kan hjælpe med, at man let kan finde en partner i Nyborg man kan handle med og som kan hjælpe dig videre i Eventyret Fyn. Ved at finde partnere i Nyborg får man en mulighed for at finde de muligheder som Nyborg kan tilbyde. Derfor er der høje forventninger til Bureauet Nyborg og de partnerskaber man kan finde i et veltrimmet erhvervsliv og et blomstrende turisterhverv.

Find din partner i Nyborg