3D Print

3D Print Net med ny viden om design og knowhow om 3D Print i nyt netværk

3D PRINT netværk med projekter og knowhow om 3D Print finder du her. Vi hjælper dig med at komme i gang med 3D Print og senere kan du også optimere dine konstruktioner sammen med vores knowhow om hvordan man bedst optimerer.

Du kan også komme med i vort 3D Print netværk og være sammen med andre der ligesom dig ønsker at arbejde med 3D print og de mange fordele det giver.

3D står for tredimensional modellering. Det er en produktionsmetode, der betyder at 3D konstruktionen bygges op af materialet med ét lag af gangen. Materialerne, som selve 3D konstruktionen udformes i, kan eksempelvis være ABS termoplast eller PLA filament.

3D Print kan optimere din produktion. Hvis du har en ny god idé til et helt nyt produkt, er det nu muligt at skabe 3D print der kan fungere som prototype. Vi kan nu tilbyde at implementere 3D print i din produktion med 3D print løsninger.

Hvis du går med en opfinder i maven, er de nu blevet let og hurtigt at printe en 3D model for at kunne se din opfindelse som et fysisk produkt. Du behøver slet ikke at bøvle med laserskæring, træ- eller gipsmodeller, der ofte koster en formue at producere. Du kan ofte fremstille en simpel figur til en meget fin pris.

Kontakt os på telefon 53132670 eller email info@pancony.dk så finder vi den helt rigtige løsning på netop dit specielle projekt.

Se ny side for 3D Print 3D Print Net

.